Amaryllisbok på gång

Nu har Norstedts höstkatalog kommit och min nästa bok Amaryllis – älskad vinterblomma finns med i den. Nu lägger jag sista handen vid boken och det är faktiskt när den presenteras i katalogen som det känns är det är på riktigt.

I vintras, ända fram till påsk, hade jag en intensiv period när alla sorter skulle fotograferas. Det blev drygt 100 sorter som porträtterades. Jag bevakade dem som spädbarn så att jag inte skulle missa någon blomma. Det gäller ju att ta bilden när amaryllisen är som vackrast.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 comments to Amaryllisbok på gång

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>