Äntligen tillbaka!

För fyrtio år sedan bodde jag i Australien. Visserligen bara ett år men trots det har landet inspirerat mig mer än jag trott, inte bara att jag älskar öknens färger – en kombination av kanel och silvergrönt. Det var här fröet till frilanseriet såddes. Under det året åkte runt med kamera i ena handen, en flora eller fågelbok i den andra. Min allra första artikel som frilans var i Forskning & Framsteg och den handlade om min grodforskning i Australien. I höstas tog jag mig i kragen och åkte tillbaka för att se landet med nya ögon och få ta nya bilder med bättre kamera. Diorna från 80-talet behövde liksom uppdateras. Här är ett axplock.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>