Dagens vitaminkick

Tänk vad lite solljus kan göra med humöret. Rena rama vitamininjektionen! Den här vintern har slagit rekord i gråhet. Det har inte ens varit så där lagom gråmulet utan det har legat en tung, mörkgrå filt över landskapet. Men nu i veckan trängde solen fram genom en glugg i molntäcket. Rusade genast ut på gårdsplanen med kameran i högsta hugg. Först lystes Jervas upp och såg nästan självlysande mot de mörka omgivningarna.

Sedan blev himlen overkligt blå om än för ett ögonblick. Var helt enkelt tvungen att dokumentera en blå färg som jag inte sett på länge. Bakom getstallet syns Jervas från en annan vinkel.

Än är det en bit kvar till odlingssäsongen men solen gjorde att det ändå känns hyfsat nära. Humlens vissna lianer blir dekorativa mot fasaden.

Vem kan ana att det under snötäcket finns en köksträdgård med pallkragar. Bara rabarbern tittar upp, och Lailahäggen i bortre hörnet.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>