Två titlar trycks på nytt

Två av mina favoritböcker, som har varit extra roliga att skriva och plåta, kommer ut i reviderade nyutgåvor på Norstedts. Först ut är Amaryllis som finns i handeln hösten 2018 och till våren 2019 trycks Stora pelargonboken på nytt. Det är så många som har hört av sig till mig i hopp om att jag skulle ha några ex av pelargonboken kvar, men den har varit slut sedan länge. Amaryllisboken kommer att få samma omslag, med foto av Pernilla Hed. Samma sak med Stora pelargonboken men den bilden har jag tagit.

AmaryllisStora pelargonboken

Jag har också lämnat manus till nästa bok på Semic. Återkommer till den senare när boken börjar ta form…

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>