Våga plåta mat

Älskar god mat men har inte riktigt vågat att närma mig den, i alla fall inte med kameran. Så nu var det dags att göra något åt det. I helgen var jag på en tvådagars workshop på Fotografiska som hölls av Matilda Lindeblad. Vilken bra handledning och vilket skönt gäng som gick kursen. Vi hade också hjälp av två kockar som gjorde som vi sa, som att strö socker över en grapefrukt. Här är den bilden från dag ett när jag skulle ta en vinkel som jag kände mig bekväm med.

Andra dagen var det dags att utmana sig mer. Då valde jag en liggande bild rakt uppifrån med fyrkantiga och runda former, lagar på lager. Om första dagens bild bjöd på rörelse fick den här bilden bli desto renare och stillsammare.

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>