Guldregn på Chelsea

Chelsea Flower Show kan antingen vara stekande hett eller kallt och rått. I år det senare. Det var inte många plusgrader och regnet hängde i luften men enstaka skurar som kylde av publiken rejält. Som tur är finns det stora tält att gå in i.

I år var Chelsea Flower Show ett måste av två anledningar. Utställningen firade 100 år, dessutom var västerbottningen Ulf Nordfjell där och satte norra Sverige på världskartan. Även denna gång fick han en guldmedalj för sin designträdgård.

Resultatet var en nordfjellskt elegant trädgård med rena linjer och svala färger, som på vissa ställen bröts av med den lite ystra orange liljan ‘Orange Marmalade’.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>