Nu finns Amaryllisboken i tryck

Amaryllisboken kommer att finnas i handeln runt den 25 september. Det är alltid lika häftigt att hålla det där allra första exemplaret i sin hand. För att få den extra snabbt åkte jag in till förlaget på Riddarholmen och hämtade i receptionen. Det var tryckande högsommarvärme den dagen men det dröjer inte alls länge innan det är dags att börja driva de allra första lökarna. Här kan du tjuvkika på några uppslag.

För att få extra många inspirerande bilder besökte jag några av Sveriges vackraste vintermiljöer. Amaryllissäsongen började på Rosendals årliga höstmarknad. Andra ställen jag besökte var bland annat Lövstabruk, Slottsträdgården Ulriksdal och Prins Eugens Waldemarsudde. Flera kända profiler ger sina bästa tips på hur man lyckas med amaryllislökar och hur man bäst arrangerar dem i kruka och vas.

Det var extra kul att hinna få med bilder från hundraårsfirande Chelsea Flower Show i London innan boken åkte iväg till tryckeriet.

1 comment to Nu finns Amaryllisboken i tryck

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>