När du får oväntat besök

Stenknäcken är en favorit, bara namnet gör att man gillar den. Nu på morgonen när jag satt vid datorn hörde jag en smäll på övervåningen och en fågel singlade ner utanför fönstret. Och vad hittade jag, jo en omtumlad stenknäck. Passade på att ta några bilder  för det är inte var dag man får se en stenknäck på nära håll. Inte lätt att vara liten och nyutflugen. Håller tummarna för att den klarar sig.

Stenknäcken satt kvar på samma ställe en bra stund men efter ungefär en halvtimme var den borta. Jag hade medvetet satt den högst upp på trappen, i skydd från grannskapets katter, så den flög säkerligen iväg för egen maskin.

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>