Första exet av Perennboken

Då var dags för nästa bok – Perenner för alla trädgårdar som kommer ut på Semic nu i mars. Det är lika härligt varje gång jag får det där allra första rykande färska exemplaret. Det har blivit ganska många bebisar genom åren. Det här är nog nummer 18 i ordningen om man räknar bort översättningar till andra språk…

Tanken med boken är, först och främst, att det ska vara en bok som hjälper till att välja rätt växt till rätt plats. Man kan lätt slå upp vilken jord och vilket läge en viss växt vill. Det finns också bilder på alla 400 växterna som man ser hur de ser ut.  Till skillnad från andra trädgårdsboksförfattare har jag erfarenheter från Lappland och söderut, och har testat en mängd perenner i zon 2, zon 4 och ovan odlingsgränsen.

Så här ser omslaget ut.

1 comment to Första exet av Perennboken

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>