Tulpanbibel snart klar

Nu finns Stora tulpanboken i alla fall på nätet. När jag ser pressbilden känns det nästan som om den finns på riktigt, men än dröjer det ett tag innan den går i tryck. Just nu är jag mitt uppe i slutredigeringen.  Det blir en tulpanbibel på 288 sidor och minst 350 bilder. Boken kommer ut i samband med Tulpanens dag i januari 2012. Det är ju då vi frossar i tulpaner i vas. Det finns inget som ger en sådan härlig vårkänsla som frasande tulpaner. Men först ska jag plantera inför nästa vår, både nere i 08-området och utanför Jokkmokk. I norr ska jag fortsätta med vita tulpaner, men jag tror att jag ska blanda ut dem med purpurfärgade sorter. Tror det blir snyggt till den murriga panelen på huset.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>