Hund och katt

Det finns två sorters människor – kattmänniskor och hundmänniskor. Och att jag hör till den första kategorin är väl ingen överraskning, som författare till två kattböcker. Jag gör mitt bästa för att försöka vara liiite hundmänniska i alla fall. Titta bara på pepparkaksbaket.

Jag bakade en massa katter som visserligen ser mer ut som perser än som birmor. För husfridens skull blev det också en del hundar bakade, men de var svårare att få över på formen så de fortfarande såg ut som riktiga hundar. Några såg mer ut som grisar, andra som illrar.

Hoppas alla hundmänniskor i min närhet inte har något emot att jag bakade golden retriever och inte laikor. Funderade ett tag på att böja upp svansarna så de skulle se ut som riktiga spetssvansar, men nån d-a måtta får det vara.

Undrar förresten om det finns spetsformar? Tipsa mig om det finns! Och finns det birmaformar skulle jag bli helt salig.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>